Omen 15

Omen 15
2017-08-31 Jan André De Geer

Uppgradera. Uppslukas. Utvecklas.


Visa upp din styrka med en djärv, stridsliknande design. Redo för strid både inuti och utanpå – bärbara OMEN är en kraft att räkna med var du än befinner dig.

 

Bildskärmar med hög upplösning

Få syn på även dina mest svårfångade motståndare på kartan. Med en laptop från HP OMEN hamnar alla detaljer i fokus.

 

Bang & Olufsen-ljud

Känn varje pulserande ögonblick för en totalt fängslande upplevelse med HP Audio Boost och ljud av Bang & Olufsen

 

 

Single-panel access

Upgrade and expand to the next tier of gaming with convenient single panel access to the HDD, SSD, and RAM.

 

NVIDIA GeForce® RTX Grafik


Dominera spelplanen med de nya ultimata bärbara speldatorerna – med grafikkort från GeForce® GTX 20-serien. Med IVYs eleganta och kraftfulla speldatorer med banbrytande design och teknik som ger en helt ny dimension till din spelupplevelse på din bärbara dator där du nu får samma prestanda som på en motsvarande stationär. Nära samarbete med ledande spelutvecklare gör NVIDIA till det främsta valet för dig som inte vill kompromissa.

Upplev kompromisslös spelprestanda med NVIDIA® GeForce® GTX 20-Series Graphics. GTX 20-serien nyttjar den senaste Pascall™-arkitekturen och levererar den bästa prestandaan marknaden har att erbjuda. Detta tillsammans med lägre energianvändning resulterar i en svalare dator med längre batteritid. Ta dig an de mest krävande spelen med enastående grafik på ultra-inställningar!

Denna banbrytande skärmteknik ger den mest friktionsfria spelupplevelsen någonsin. G-SYNC synkroniserar en extern skärms uppdateringsintervall till GPU:n i din bärbara dator vilket eliminerar screen tearing och minimerar skärmfördröjningar och lagg.

NVIDIA GPU Boost 2,0 öppnar upp för en helt ny nivå av prestanda för den mest krävande spelaren. Detta möjliggörs genom intelligenta algoritmer som ökar GPUns klockfrekvens vid behov vilket i sin tur leder till att din laptop alltid presterar till max.

Utrustade med nästa generations VR-prestanda, lägsta möjliga svarstid och plug and play-kompatibilitet med ledande headset. Med VR-ljud, VR-fysik och VR-känsel kan du höra och känna varje ögonblick.

NVIDIA BatteryBoost™ är ett nytt ultraeffektivt system som levererar samma höga prestanda under spelsessionerna, men med upp till dubbelt så lång batteritid.

Intel Comet Lake CPU


Intel® Core™ 10:e generationens processorer levererar topprestanda till din dator. De mest krävande uppgifterna blir smidiga oavsett om det är 3D-applikationer, multimedia eller HD-filmer som ska spelas upp. Intels Core-processorer byggs på den senaste teknologin med 14 nm-teknik vilket ger minimal värmeutveckling och lång batteritid.

Klassledande prestanda

Intels processorer toppar prestandaindex. Med Hyper-Threading-teknologi kan processorerna simulera processorkärnor för att därmed fördubbla effektiviteten i flertrådade applikationer.

Strömsnål

Med en tillverkningsprocess som sägs ligga åratal före sina konkurrenter kan Intel tillverka kretsar som är mer energieffektiva och därför sparar in på både din elräkning och datorns behov av klumpiga kyllösningar.

Bakgrundsbelyst tangentbord


Håll koll på konkurrenterna med ett tangentbord utformat för proffsspel, ett bakgrundsbelyst tangentbord med markerad WASD gör att du kan utföra varje tangenttryckning med absolut precision.

26-tangenters rollover anti-ghosting

Spring, ladda om och undvik attacker samtidigt. Med 26-tangenters rollover anti-ghosting identifieras varje tangenttryckning–även när du utför flera kommandon samtidigt.

Notera att funktionstangenterna på bilden endast är tillgängliga på 17″-versionen.

 

Dominera spelet


Finjustera och anpassa konfigurationen med OMEN Command Center. Med den medföljande programvaran kan du snäppa upp och bli ännu vassare i striderna.

Network Booster

Med Network Booster minskas fördröjningarna genom att speltrafiken i nätverket prioriteras.
Dual Force-funktionerna delar trafiken i två dataströmmar. Speltrafiken skickas via den snabbaste tillgängliga anslutningen (normalt trådansluten) och alla annan trafik via WiFi.

Gaming Key Binding

Ett användarvänligt gränssnitt ger dig fullständig kontroll över makrotangenterna–så att du strategiskt kan använda anpassade scheman och tangentkombinationer i dina favoritspel.

Späckad med portar


All action, så anpassningsbar som möjligt, tack vare ett generöst porturval. Och med den integrerade optiska enheten i OMEN 15 kan du titta på DVD-skivor och använda äldre spel samt får en alternativ datalagring.