Omen Stationära

Omen Stationära
2017-08-31 Jan André De Geer

Levla upp i farten


 

Utstråla självförtroende med en djärv, maskinlik design. Redo för strid både inuti och utanpå – stationära OMEN är en kraft att räkna med.

 

 

Späckad med portar

Anslut enkelt dina bästa speltillbehör med vinklade frontportar som 2 USB 3.0 Type-C, 2 USB 3.0 Type-A, DTS Headphone:X®-uttag, kombinerat uttag för mikrofon/hörlurar och 3-i-1-mediekortläsare.

 

 

 Integrerat bärhandtag

Behöver du flytta högkvarteret? Med det integrerade bärhandtaget kan du bekvämt transportera utrustningen till den nya platsen.

 

 

Verktygslös åtkomst

Förstärk datorns prestanda enkelt för att behålla försprånget. Med verktygslös åtkomst blir du mästare på att uppgradera hårdvaran och med en genomskinlig lucka och röd innerbelysning som tillval kan du visa upp din utrustning.

NVIDIA GeForce® GTX Graphics


Upplev kompromisslös spelprestanda med NVIDIA® GeForce® GTX 10-Series Graphics. GTX 10-serien nyttjar den senaste Pascall™-arkitekturen och levererar den bästa prestandaan marknaden har att erbjuda. Detta tillsammans med lägre energianvändning resulterar i en svalare dator. Ta dig an de mest krävande spelen med enastående grafik på ultra-inställningar! Nära samarbete med ledande spelutvecklare gör NVIDIA till det främsta valet för dig som inte vill kompromissa.

NVIDIA GPU Boost 2,0 öppnar upp för en helt ny nivå av prestanda för den mest krävande spelaren. Detta möjliggörs genom intelligenta algoritmer som ökar GPUns klockfrekvens vid behov vilket i sin tur leder till att din dator alltid presterar till max.

Utrustade med nästa generations VR-prestanda, lägsta möjliga svarstid och plug and play-kompatibilitet med ledande headset. Med VR-ljud, VR-fysik och VR-känsel kan du höra och känna varje ögonblick.

Denna banbrytande skärmteknik ger den mest friktionsfria spelupplevelsen någonsin. G-SYNC synkroniserar din skärms uppdateringsintervall till GPU:n vilket eliminerar screen tearing och minimerar skärmfördröjningar och lagg.

Intel Coffee Lake CPU


Intel® Core™ 8:e generationens processorer levererar topprestanda till din dator. De mest krävande uppgifterna blir smidiga oavsett om det är 3D-applikationer, multimedia eller HD-filmer som ska spelas upp. Intels Core-processorer byggs på avancerad teknologi med 14 nm-teknik vilket ger minimal värmeutveckling och lång batteritid.

Klassledande prestanda

Intels processorer toppar prestandaindex. Med Hyper-Threading-teknologi kan processorerna simulera processorkärnor för att därmed fördubbla effektiviteten i flertrådade applikationer.

Strömsnål

Med en tillverkningsprocess som sägs ligga åratal före sina konkurrenter kan Intel tillverka kretsar som är mer energieffektiva och därför sparar in på både din elräkning och datorns behov av klumpiga kyllösningar.

Behåller kylan under tryck


Kylningsteknik är en avgörande komponent i den här designen. Två 120 mm-fläktar, vätskekylning (på vissa modeller) och 32 liter höljesvolym håller temperaturen nere när du befinner dig i stridens hetta.

Flerriktad ventilation

Vrid upp tempot och håll temperaturen nere. Kantlufthålen på höger och vänster sida är utformade för att effektivt dra in kalluft och jämna ut värmen vid datorns viktiga komponenter.

OMEN Command Center


Finjustera och anpassa konfigurationen med OMEN Command Center. Med den medföljande programvaran kan du snäppa upp och bli ännu vassare i striderna.

Enkel överklockning

Höj effekten på ditt spel med ett lättanvänt gränssnitt för att överklocka processorn och inbyggda skydd som hjälper dig att minska risken för skada på komponenter.

Network Booster

Med Network Booster minskas fördröjningarna genom att speltrafiken i nätverket prioriteras.Dual Force-funktionerna delar trafiken i två dataströmmar. Speltrafiken skickas via den snabbaste tillgängliga anslutningen (normalt trådansluten) och alla annan trafik via WiFi.