IVY Konfigurator

EXPERT


Expert är kraftfulla datorer utrustade med den senaste teknologin och en kraftfull processor från Intel. Datorerna stödjer NVIDIA GTX-kort med upp till 4 GB VRAM för användare som vill ha modern prestanda till ett rimligt pris.

For Experts and Professionals

Expert är baserade på sjunde generationens teknik från Intel och har stöd för upp till 32 GB RAM och det framtidssäkra M.2 4X PCI-Express gränssnittet. Detta möjliggör blixtsnabb tillgång till data och snabba laddningstider även vid de mest krävande applikationerna.

GAMING


GAMING är samlingsnamnet på våra bärbara datorer inriktade mot gamers. Tunna aluminiumchassin, hög prestanda och särskilt fokus på god kylförmåga gör våra datorer till mobila gamingstationer. Ordet släpbar tillhör det förgångna.

For the ultimate gaming experience

GAMING-serien är utrustad med den senaste Intel® Core™ i7 processorn, NVIDIA® GeForce® 1000 grafik, och 4K-skärmar som tillval.
MP-serien är för de som inte behöver ha en tunn bärbar dator. Med utökad höjd finns det plats för fler komponenter, starkare kylning och bättre högtalare.

EXTREME


Extreme-serien erbjuder oöverträffad stationär prestanda i ett mobilt format. Med sina desktop-liknande komponter är Extreme-serien ett substitut till din stationära dator. Stöd för upp till 64GB RAM, stationära desktop processorer och grafikkort med upp till 8GB VRAM gör Extreme-serien till det självklara valet för den som behöver det allra bästa.

Simply the best – for the most demanding

Två stycken M.2. 4x PCI-Express tillåter raidade SSDs med prestanda som vida överstiger SATA-III gränssnittet som är standard i stationära datorer.

 

Splendor


Splendor-serien är vår lyxigaste uppsättning datorer. Dessa datorer sticker ut oavsett om det är på kontoret eller LANet. Här tummas inte på något. Prestanda för den kräsne, smal profil, chassi i aluminium – Splendor har allt.

Splendor – not just a laptop, it is an accessory