IVY Konfigurator

Business


Business är små, smidiga datorer utrustade med den senaste teknologin däribland Thunderbolt 4 och Infinity Edge-skärmar.

For Business and Professional Use

Business är baserade på 13:e generationens teknik från Intel och har stöd för upp till 64 GB RAM och det framtidssäkra PCI-Express 4.0 gränssnittet. Detta möjliggör blixtsnabb tillgång till data och snabba laddningstider även vid de mest krävande applikationerna.

EXPERT


Expert är kraftfulla datorer utrustade med den senaste teknologin och en kraftfull processor från Intel eller AMD. Datorerna stödjer NVIDIA RTX-kort för användare som vill ha modern prestanda till ett rimligt pris.

For Experts and Professionals

Expert är datorer utrustade med den senaste skärmteknologin och har stöd för upp till 64 GB RAM och det framtidssäkra PCI-Express 4x-gränssnittet. Detta möjliggör blixtsnabb tillgång till data och snabba laddningstider även vid de mest krävande applikationerna.

GAMING


GAMING är samlingsnamnet på våra bärbara datorer inriktade mot gamers. Aluminiumchassin, hög prestanda och särskilt fokus på god kylförmåga gör våra datorer till mobila kraftpaket. Ordet släpbar tillhör det förgångna.

For the ultimate gaming experience

GAMING-serien är utrustad med den senaste Intel Core i9 processorn och NVIDIA GeForce 4000 grafik.

EXTREME (Vattenkylda datorer)


Extreme-serien erbjuder oöverträffad stationär prestanda i ett mobilt format. Med sin integrerade luftkylning och stöd för DDR5 RAM och senaste grafikkorten från NVIDIA är dessa datorer i paritet med det bästa man kan köpa på marknaden.

Den sanna transformationen sker när man kopplar in vår egenutvecklade vattenkylning. Med ett externt vattenkylningssystem överträffar dessa datorer allt annat på marknaden både i prestanda, temperatur och ljudnivå.

Simply the best – for the most demanding

SPLENDOR


Splendor-serien är vår lyxigaste uppsättning datorer. Dessa datorer sticker ut oavsett om det är på kontoret eller LANet. Här tummas inte på något. Prestanda för den kräsne, smal profil, chassi i magnesium – Splendor har allt.