IVY

Vår Historia & Vision

”Vi är ledande inom gaming, men levererar också företagslösningar”

Historia

Konfigurera den Ultimata bärbara speldatorn eller den mest Mångsidiga arbetslaptopen du kan tänka dig. Med mängder av valmöjligheter och ett utbud av marknadens senaste och vassaste komponenter är allt möjligt.

IVY grundades 2009 under namnet ”PC-Konsulten”. Bolaget ägs av Nexco som är en nordisk distributör och systemintegratör. Vår styrka ligger i ett omfattande nätverk av leverantörer. Genom att söka sig direkt till fabriken kan vi som liten aktör konkurrera på en marknad som domineras av jättar.  Nu tar vi konceptet ett steg längre och kapar mellanhanden i försäljningsledet. Du kan nu som kund handla till fabrikspriser samtidigt som du kan vara säker på att få den servicenivå och trygghet som du förväntar dig.

IVY sortiment består huvudsakligen av IT-produkter som köpts direkt från fabrik. Dessa kompletteras av varor från våra samarbetspartners och tillsammans skapar de ett komplett utbud där målet är att en varukorg från oss alltid ska hålla högre kvalité än hos andra butiker.

IVY har en produktions- och serviceanläggning  i Stockholm där vi både bygger och servar datorer. Vi kan som enda svenska butik stoltsera med en serviceanläggning kapabel att serva både stationära och bärbara datorer.

IVYPC.se / Pc-konsulten.se (Nexco AB, organisationsnummer: 556885-0365, registreringsnummer för mervärdesskatt: SE556885036501) är en del av Nexco AB – Sveriges ledande laptopbyggare.

Kundrådgivning

Lägg pengarna på rätt saker. Kontakta oss innan ditt köp så hjälper vi dig välja rätt produkter.

Konfigurator

Du är unik! Använd vår konfigurator för att skräddarsy din personliga dator.

Kundnöjdhet

Är du inte nöjd med din vara? Inom 14-dagar har du alltid rätt att returnera varan och få pengarna tillbaka.

Innovation

Vi vill erbjuda det våra kunder behöver. Kan något göras bättre eller saknar du en vara i vårt sortiment? Hör av dig så löser vi det.

Miljöåtervinning

Värna om miljön och låt oss återanvända delarna i din gamla dator. Vårt återvinningsprogram rekonditionerar äldre datorer för verksamheter med lägre krav. Vi står för arbetet och du för delarna. Tillsammans bidar vi till en grönare värld.

 

Prismatchning

Har du hittat samma vara till ett lägre pris? Kontakta oss så prismatchar vi.

Vårt team